Skip to main content
 • Neutralizarea deseurilor medicale

  Colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor medicale.

 • Neutralizarea deseurilor industriale

  Colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor industriale.

 • Neutralizarea documentelor confidentiale

  Colectarea, transportul si neutralizarea documentelor confidentiale.

 • Neutralizarea deseurilor farmaceutice

  Colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor farmaceutice.

 • Neutralizarea deseurilor alimentare

  Colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor alimentare.

 • Neutralizarea deseurilor veterinare

  Colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor veterinare.

Deseurile medicale

Oferim servicii complet integrate de management a deșeurilor medicale – colectare, transport, neutralizare și eliminare finală. Deseurile medicale sunt identificate și codificate corect si include întocmirea documentelor de transport, procesarea și eliminarea, precum și documentarea în toate etapele procesului de management al desurilor, cu respectarea legislației în vigoare.

Deseuri medicale

Documente confidentiale

Venim in intampinarea clientilor cu un serviciu care permite colectarea si neutralizarea securizata a documentelor strategice din cadrul companiei, fara sa va mai faceti probleme legate de posibilitatea existentei de brese de securitate sau de costurile ridicate generate de operatiunile adiacente.

Documente confidentiale

Deseurile industriale

Neutralizam deșeurile periculoase din diverse domenii industriale, precum: industria chimică, industria extractivă și prelucrătoare de resurse naturale, industria metalurgică, industria textilă și vestimentară, industria de prelucrare a lemnului, industria auto, industria de print și tipografii.

Deseuri industriale

Deseuri farmaceutice

Avem o experiență vastă în domeniu si oferim soluții complete de colectare, transport și procesare a deșeurilor farmaceutice pentru producători, importatori şi distribuitori din industria farmaceutică, precum și pentru farmacii și laboratoare specializate.

Deseuri farmaceutice

Deseurile alimentare

Oferim o solutii complete de management al deșeurilor provenite din activități veterinare și din unități care activeaza in industria alimentara.

Deseuri alimentare

Deseuri veterinare

Acestea cuprind: abatoarele, măcelăriile, unitățile de preparare a cărnii, fermele pentru creșterea animalelor, primării cu gospodării private, hoteluri, restaurante, cantine, lanțuri de supermarket, grădini zoologice și circurile, cabinetele medicale veterinare, institute de cercetare științifică.
Deseuri veterinare
X

Right Click

No right click